bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Locatie

Ooij is een klein dorpje gelegen in het hart van de Gelderse Poort, in de Ooijpolder vlakbij de bruisende stad Nijmegen. Het behoort samen met Kekerdom, Leuth en Beek Ubbergen tot de gemeente Berg en Dal.

Ooij12
Ooij11
Ooij10
Ooij09
Ooij08
Ooij07
Ooij06
Ooij05
Ooij04
Ooij03
Ooij02
Ooij01

Over het project

Plezierig en comfortabel wonen is meer dan alleen een nieuwbouw huis. Om lekker te kunnen wonen en je thuis te kunnen voelen moet alles kloppen. De woning, de omgeving, maar ook het comfort, de ruimten en uiteraard de woonlasten evenals de lage energiekosten. Het zijn stuk voor stuk onderwerpen die om aandacht vragen. In nieuwbouwplan De Ooijse Graaf te Ooij is met deze aspecten rekening gehouden. Het resultaat is een nieuwe woonomgeving met schitterende nieuwbouw huizen waarin jij je gegarandeerd thuis zult voelen. Welkom in de Ooijse Graaf.

  • Omgeving

    Ooij is een klein dorpje gelegen in het hart van de Gelderse Poort, in de Ooijpolder vlakbij de bruisende stad Nijmegen. Het behoort samen met Kekerdom, Leuth, Beek en Ubbergen tot de Gemeente Berg en Dal, dat in 2007 is uitgeroepen tot de groenste gemeente van Nederland. Ooij staat bekend om haar schitterende natuur. Het in Ooij gelegen hotel-restaurant 'Oortjes-hekken' was jarenlang de thuishaven voor de uitzendingen van Midas Dekkers.

  • Wat zit er in de buurt

    Wie woont in nieuwbouwwijk De Ooijse Graaf heeft alle basisvoorzieningen bij de hand. Voor de dagelijkse boodschappen kan je terecht bij de supermarkt en de slager. Het dorp heeft een basisschool, kinderopvang, jongerencentrum, bibliotheek en een ROC (avondcursussen). Verder is er een huisarts, een tandarts en een fysiotherapeut. De thuiszorg biedt er haar diensten aan en er is een diëtistenpraktijk.  Ooij heeft een ruim aanbod van verenigingen, van EHBO-vereniging tot volleybal-, korfbal-, tennis- en een voetbalvereniging.

  • Wie worden je buren

    Hou je van natuur, dan is Ooij de perfecte keuze. Uitgestrekte velden, kronkelende dijken, moerasgebied en pittoresk ogende waterpartijen kenmerken het afwisselende landschap. Struinen langs de rivieren, door het prachtige groene landschap van De Gelderse Poort. Genieten van de Flora en Fauna; van de rust en de ruimte. Vanuit de polder zie je de bossen van Berg en Dal op de uit de ijstijd daterende stuwwal die bestaat uit acht heuvels met tot de verbeelding sprekende namen als de Boterberg, Ravenberg, Sterrenberg en Duivelsberg. En dat allemaal op 5 minuten afstand vanuit het centrum van Nijmegen.